Tienerkamp

Ben jij sportief aangelegd en niet bang om een klein beetje vies te worden? Of houd je er juist van om lekker ontspannen spellen te doen en rond te hangen met leeftijdsgenoten? Als jij 12 t/m 15 jaar bent en je hierin herkent, dan is dit tienerkamp zeker iets voor jou!

Wat zijn de activiteiten op het tienerkamp?

Het tienerkamp zit boordevol met leuke activiteiten! Zo beginnen we elk jaar met ‘De beuk erin!’, een fantastisch spel waarin je niet alleen jezelf beter leert kennen, maar ook je kampgenoten en het leidingteam.

Na dit spel gaat het kamp echt beginnen en doen we nog vele andere spellen op het terrein, in Putten, in het bos en ook zeker op Strand Nulde. Hier hebben we elk jaar een middag om lekker te relaxen, maar ook om spellen met elkaar te doen.

Naast deze spellen zijn er ook andere activiteiten die wij voor jou voorbereiden, zoals een survivaldag, sportavond en een middag waar je kunt strijden voor een plek in het Tienerbook of Records!

Hoe ziet een dag op het tienerkamp eruit?

We beginnen de dag niet direct met allemaal grote spellen, maar starten rustig op met na het ontbijt een moment van stille tijd: Goedemorgen Heer.

Tijdens de stille tijd praat je met elkaar over bijbelverhalen, onderwerpen die jullie bezighouden of het thema van de dag.
Na de stille tijd gaan we met z’n allen naar de zaal en hebben we worship en een bijbelstudie.

Tijdens dit moment zingen we vele liederen en gaan we opzoek naar God en naar wat Hij ons wil leren.

En de avond?

Naast een dagprogramma hebben we ook een avondprogramma. We doen dan gezamenlijk activiteiten, kijken film of hebben een moment van vrije tijd.

De avonden zijn erg afwisselend maar wat er zeker weten voorbij zal komen, is de bonte avond met een kampvuur en het nachtspel!

Vlog: Kijkje in het tienerkamp (2021)

Dit is uiteraard nog lang niet alles van wat wij doen tijdens het tienerkamp.

Ben je nieuwsgierig naar wat we nog meer doen? Geef je dan op via de pagina ‘Aanmelden’ en dan hopen wij jou deze zomer te ontmoeten!