Vacatures: Ga jij mee als leiding op onze kampen? (M/V)

Tienerclub

De tienerclub van stichting Jozua: iedere zaterdag om 19:30

Al vele jaren houden we op zaterdagavond een tienerclub voor tieners van 11 t/m 15 jaar. Een geweldige plek voor jonge mensen om elkaar te ontmoeten en ook te ontdekken dat ze niet de enigen zijn die geloven.

Elke zaterdagavond komen we vanaf 19.30 uur met een leuke groep tieners bij elkaar in Dinxperlo. Voor meer informatie over deze avond kun je contact opnemen met Peter Brethouwer (06-36052132)

Hoe gaat een avond?

De avonden zijn meestal op dezelfde manier opgebouwd: vrije inloop vanaf half acht met natuurlijk het rondje rond de tafeltennistafel of liever lekker relaxen op de bank, muziek luisteren en natuurlijk ontbreekt de snoepkar dan niet.

Snoep, chips, drinken: alles kan gekocht worden en er is onder elkaar dan ook altijd een gezellige sfeer. Daarna zingen we samen, openen we de Bijbel en kunnen er dan met elkaar over praten. Dat doen we vanaf 20.00 uur.

Daarna is er ruimte voor een spel en voor ontmoeting. Wil je eens een avond komen kijken of het iets voor jou is? Wees van harte welkom!

Nog een weekje over?

Ga mee op het tienerkamp! Ben jij sportief aangelegd, tussen 12 en 15 jaar en niet bang om een klein beetje vies te worden? Of houd je er juist van om lekker ontspannen spellen te doen en rond te hangen met leeftijdsgenoten? Dan is dit tienerkamp zeker iets voor jou!