Vacatures: Ga jij mee als leiding op onze kampen? (M/V)

Aanmeldingen voor 2024 beginnen op 1 november 2023!

Vanaf 1 november 2023 kun je jouw kind(eren) aanmelden voor onze christelijke zomerkampen van 2024.

Al meer dan 45 jaar zijn wij bij Stichting Jozua toegewijd aan het creëren van een veilige en plezierige omgeving waarin kinderen en tieners kunnen genieten van een zorgeloze week vol plezier en spel, terwijl ze ook de kans krijgen om meer te leren over het Evangelie.

Onze zomerkampen vinden plaats op kampeer-boerderij De Kleine Voordijk in Putten, waar we ons omringen met een prachtige locatie volop sport- en spelmogelijkheden. Hier besteden we onze dagen aan allerlei leuke spelletjes en activiteiten, en beginnen we elke ochtend met het vertellen van inspirerende Bijbelverhalen.

Ons toegewijde team van kampleiders staat klaar om jouw kinderen een onvergetelijke ervaring te bieden. Zij zetten zich in voor het creëren van een sfeer waarin ieder kind zich thuis voelt, nieuwe vrienden maakt en kan groeien in hun geloof.

Dus, of je kind nu deel wil nemen aan ons kinderkamp of tienerkamp, we nodigen ze uit om mee te doen van 20 tot en met 26 juli 2024, voor een week vol vreugde, verbinding en verrijking.

Zet 1 november 2023 dus in je agenda, want dat is het moment waarop je jouw plekje kunt verzekeren. Wees er snel bij, want de plaatsen voor onze zomerkampen zijn geliefd en de aanmeldingen kunnen snel gaan. (Tienerkamp zat afgelopen januari al helemaal vol, en de jaren daarvoor de kinderen ook)

Volg ons op onze website en sociale media kanalen voor de meest recente updates en verdere details over hoe je je kunt aanmelden.

We kijken ernaar uit om je kinderen te mogen verwelkomen in de zomer van 2024 bij Stichting Jozua, waar we samen een zinvolle en plezierige week zullen hebben.

Deel deze post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Picture of Stichting Jozua
Stichting Jozua

Organisatie